Ändringar i C Mores och Viasats kanalpaket – sportligorna pausade, men underhållning erbjuds förmånligt!

På grund av coronaviruset har de flesta betydande sportligorna blivit pausade. Detta påverkar C More Total- och Sport- samt Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- och Golf- kanalpaketens innehåll.

Vi har gjort följande ändringar i dessa kanalpaket:

      • C More Sport -kanalpaketet har utvidgats med allt innehåll från C More Total, dvs. serier, filmer och barnprogram.
      • Priset på både C More Sport- och C More Total -kanalpaketen i mars är 12,95 €/mån.
      • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko och Golf -paketens innehåll har utvidgats till att omfatta alla kanaler från kanalpaketet Viasat Kulta och dessa kanalpakets pris är 19,95 €/mån från och med 16.3.

 

Gör en kanalsökning om kanalerna inte automatiskt kommer fram i din tv. De sänkta priserna syns på kundernas kommande fakturor och som det ser ut i nuläget, är de i kraft under den tiden som undantagssituationen kräver det, men åtminstone till slutet av april.

Dessutom strävar kanalbolagen efter att skaffa nytt, intressant innehåll till sina sportkanaler trots undantagssituationen. Du kan till exempel se på SPORT LIVE på Viasat Urheilu-kanalen och Viaplay vardagar kl. 19.00 och 20.00. Vi informerar mer när vi får information från kanalbolagen.

Du kommer väl ihåg, att motsvarande innehåll i streamingtjänsten ingår när du beställer ett Viasat- eller tidsbundet C More -kanalpaket från oss!

Kontakta kundbetjäningen om det är något du undrar.