Ditt fina hem är värd

den bästa förbindelsen

Supersnabba och funktionssäkra fiberförbindelsen är det bästa alternativet i moderna hem – även i framtiden

 

 

Via optisk fiber får du till ditt hem en fast bredbandsförbindelse, vars hastighet räcker till även för krävande behov, t.ex. distansjobb, nätspel och smarta hemmets tjänster. Med fiber får du en egen odelad förbindelse, vars funktionssäkerhet är i sin egen klass. Eftersom förbindelsen är helt oberoende av andra internetanvändare på ditt bostadsområde, varierar inte hastigheten så som i mobila anslutningar.

 

Till den fasta fiberförbindelsen är det enkelt att ansluta smarta WiFi-lösningar, med vilka du får ett täckande trådlöst nät även till ett större hem.

 

Om du vill, får du till din fiberanslutning även kabel-tv, som har ca 20 baskanaler och ett omfattande betalkanalurval – du behöver alltså inte installera en tv-antenn på taket.

 

LPOnets fiber är även bekymmersfri och ekonomisk att använda. Fiberterminalen, som installeras till hemmet hör till tjänsten och LPOnet ansvarar för apparatens funktion och uppdateringar.

 

Optisk fiber är en miljövänlig lösning, som även klarar av framtidens behov – med fiber säkerställer du fungerande förbindelser i årtionden framåt.

LÄS MERA OM FIBER

LPOnet i korthet

 

  • LPOnet Osk Anl är en fibernätsoperatör, som erbjuder ict-, bredbands- och tv-tjänster. Andelslaget ägs av de lokala kunderna.
  • Marknadsledare inom fiberanslutningar i Östra Nyland – ca 6.000 fiberkunder, som enligt undersökning är nöjda.
  • Betjäningspunkter i Lovisa och Borgå.
  • Grundat år 1931.

Fiber till Drottningstrandens bostadsmässoområde i Lovisa

 

 

Egnahemshus, parhus och flytande hus

 

Anslutandet till fibernätet:

 

  • Installationsavgift:

 

TOPPERBJUDANDE till bostadsmässans byggare! Installationsavgift till egnahemshus, parhuslägenheter och flytande hus: 490 € (norm. 1.490 €). RABATT 1.000 euro!

 

På nybyggesområdena dras fiberkabeln ända till tomtgränsen, varifrån byggaren/entreprenören drar kabeln till fastigheten i samband med husets andra kabeldragningar.

 

  • Anslutningsavgift:

 

För medlem 0 €/ Ej medlem 310 €.
Då man ansluter sig till fibernätet, lönar det sig samtidigt att bli medlem, för anslutningsavgiften är 0 € för medlem i LPOnet Osk Anl (310 € för ej medlem). Medlemmen får dessutom varje månad 20 % rabatt på FiberHem-/FiberWebb -paketets månadsavgift. För att bli medlem bör man köpa en andel hos LPOnet Osk Anl, en ny andel kostar 500 €.

 

Fibertjänster:

 

  • Bredband + kabel-tv: FiberHem-paketet innehåller bredband och  kabel-tv. Det finns tre paketalternativ, månadsavgift för medlem från 39,84 €/mån. Läs mera om FiberHem-paketet.
  • Bredband: Bredbandsanslutningen får du med FiberWebb-paketet. Det finns tre paketalternativ, månadsavgift för medlem från 38,80 €/mån. Läs mera om FiberWebb-paketet.

Husbolag och företagsfastigheter

 

Fråga mera om vårt skräddarsydda topperbjudande till bostadsmässans byggare. Se kontaktuppgifterna nedan.

Tilläggsuppgifter och beställningar

 

Egnahemshus, parhus och flytande hus:

 

 

Kasperi Nurmi
tel. 044 534 0028
kasperi.nurmi@lponet.fi

 

 

Husbolag och företagsfastigheter:

 

 

Stefan Sjöholm
stefan.sjoholm@lponet.fi
tel. 044 534 0025

Med fiber hemmets bästa internet och tv – även i framtiden