Haemme ICT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tule innostuneeseen porukkaan tekemään Itä-Uusimaasta paras digiajan alue asua ja yrittää!

 

Haemme ICT-Asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Itä-Uudenmaan alueelle. Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä toimintaympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa teknistä osaamistasi loistavassa työporukassa. Tehtävä ei ole paikkaan sidottu, joten sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös etänä.

ICT-Asiantuntijana kuulut asiantuntijatiimiin, jonka vastuulla on tietoliikenne verkkolaitteiden ja niihin liittyvien taustajärjestelmien operointi ja ylläpito. Tehtävänkuvasi koostuu mm. seuraavista osa-alueista:

  • Liiketoiminnan tietoliikennetarpeiden ratkaiseminen
  • IP/MPLS-verkon asiantuntijatehtävät ja verkon kehittäminen
  • Laajakaistapalveluiden tuotantoympäristön operointi ja ylläpito
  • Modernien tekniikoiden hyödyntäminen tietoliikennepalveluiden kehityksessä
  • Sidosryhmäyhteistyö

 

Olet oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen insinööri, jolla on kokemusta tietoliikennepalveluista sekä tietoliikenneverkon kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvistä prosesseista joko palveluiden hankkijan tai palvelutoimittajan roolissa. Tunnet IP/MPLS-teknologian ja osaat soveltaa teknologian mahdollisuudet liiketoimintatarpeet ratkaiseviksi tietoliikennepalveluiksi. Ymmärrät valokuituverkon elinkaarenhallinnan suunnittelusta kunnossapitoon. Taustasi voi olla esimerkiksi tietoliikenneoperaattorilta, tietoliikennepalvelutoimittajalta tai laajasti tietoliikennepalveluita käyttävällä asiakkaalta.

Ennen kaikkea etsimme joukkoomme avointa ja yhteistyökykyistä kollegaa, joka kykenee priorisoimaan työtehtäviä, pysyy asetetuissa tavoitteissa sekä voi joustaa tarpeen mukaan. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi kannat vastuusi ja tarjoat mielummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka jakaa tietoa ja tunnistaa prosessit päästä päähän.

Mitä odotamme sinulta?

  • Itsenäistä työotetta, kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, sekä tehdä päätöksiä tehtävän toteuttamisesta tehokkaasti.
  • Tavoitteellista ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä toimia myös paineen alla. Ajattelusi on myönteistä ja ratkaisukeskeistä.
  • Pidämme erittäin tärkeänä myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja ymmärrystä yhteistyön tärkeydestä.

 

Kiinnostuitko?

Kysymyksiisi vastaa mielellään LPOnetin tuotantojohtaja Jani Alho p.044 5058 217  torstaina 12. ja 19.5. klo 11-13 välisenä aikana ja Eezy Personnelin konsultti Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Haku päättyy 3.6.2022 – toteutamme haastatteluja jo hakuaikana. Lue lisää ja hae täältä.