fs-total-lponet

F-Secure Total

lponet

F-Secure TOTAL suojaa monipuolisesti tietokoneesi ja mobiililaitteesi

 

F-Secure TOTAL on kaikenkattava Premium-luokan tietoturvapaketti sinulle, laitteillesi ja kodillesi. Palveluun kuuluu SAFE-palvelun lisäksi KEY- ja Freedome VPN -palvelu. KEY-palvelun avulla hallinnoit salasanoja. Freedome VPN -palvelulla voit suojata yksityisyytesi ja turvata surffailusi myös avoimissa WiFi-verkoissa.

 

TOTAL-paketti sisältää kaiken tämän:

 

  • SAFE tietoturva
    Maailman johtava virus­torjunta­sovellus pohjautuu 30 vuoden kokemukseen tieto­turva-alalta. Voit myös asettaa lapsille sääntöjä, jotka luovat terveet rajat laitteiden käytölle. Lue lisää SAFE-palvelusta
  • Freedome VPN
    Tämä yksityisyyttä varjeleva sovellus sai erikois­maininnan 300 VPN-sovelluksen riippumattomassa vertailussa. Se piilottaa laitteesi muilta käyttäjiltä netissä. Lue lisää Freedome VPN -palvelusta
  • KEY (Windows PC:llä nimi on ID Protection, mutta palvelun sisältö on sama kuin KEY:ssä)
    Luo vahvoja sala­sanoja, säilytä niitä suojatusti ja käytä niitä millä tahansa laitteella. Voit tallentaa kaikki tärkeät tunniste­tietosi yhteen luotettavaan sala­sanojen­hallinta­ohjelmaan ja käyttää niitä nopeasti ja vaivattomasti suosikki­palveluihin kirjautumiseen tai turvalliseen maksamiseen verkossa.
OTA YHTEYTTÄ

Hinnat

 

F-Secure TOTAL -paketteja löytyy 3 laitteen suojauksesta aina 20 laitteeseen asti. Kaikkiin TOTAL-paketteihin kuuluu KEY salasanojen hallinta 3 laitteelle ja Freedome VPN 3 laitteelle.

 

F-Secure TOTAL 3 – 6,90 €/kk
F-Secure TOTAL 5 – 8,90 €/kk
F-Secure TOTAL 8 – 11,90 €/kk
F-Secure TOTAL 10 – 13,90 €/kk
F-Secure TOTAL 15 – 21,90 €/kk
F-Secure TOTAL 20 – 28,90 €/kk


F-Secure hinnasto
(pdf)

 

Tukisivusto

 

Tietoturvapalvelun käyttöoikeuksia voit hallinnoida My F-Secure -sivulla.

F-Securen tukisivustolta voit hakea ohjeita ja vinkkejä eri tilanteissa.