Valokuidulla kodin

paras netti ja tv

Valokuidulla

kodin paras netti ja tv

Nopea netti ja kaapeli-tv koko taloyhtiöön

 

Tarjoamme taloyhtiöille valokuitutekniikkaan pohjautuvaa kokonaisratkaisua, jossa asuntoihin tuodaan kiinteä laajakaistayhteys ja kaapeli-tv. Laadukkaat internet – ja tv-palvelut helpottavat asukkaan arkea ja lisäävät asumismukavuutta. Vastikkeeseen tai vuokraan sisällytettävän laajakaistan nopeus riittää hyvin perusasiointiin, ja asukkaat voivat halutessaan tilata lisänopeuksia jopa 1 Gigaan asti, riippuen taloyhtiön sisäverkosta. Kaapeli-tv-palveluun sisältyy noin 20 peruskanavaa ja asukkaat voivat tilata maksukanavia runsaasta kanavavalikoimasta.

 

Taloyhtiökuitu on järkevä ratkaisu paitsi asukkaille myös taloyhtiölle: LPOnet huolehtii liittymien asennuksesta, ylläpidosta ja asiakashallinnasta. Kiinteät palvelukustannukset on helppo budjetoida ja veloitus hoituu asukkaan kannalta kätevästi yhtiövastikkeessa tai vuokrassa. Valokuituyhteys lisää myös taloyhtiön houkuttelevuutta, kun asuntoa tarjotaan uudelle asukkaalle.

Onko taloyhtiöllänne LPOnetin netti, mutta haluat nopeamman yhteyden?

 

Jos taloyhtiönne asunnoissa on jo LPOnetin netti, voit halutessasi tilata asuntoosi nopeamman yhteyden, hinta alkaen 9,90 €/kk. Taloyhtiön perusnopeuden laskutus menee taloyhtiösi kautta, lisänopeudesta saat laskun erikseen.

 

Tilaa lisänopeus kätevästi netin kautta Omat palveluni -sivulta, josta näet myös tarjouksen asuntoosi. Voit tilata lisänopeuden myös asiakaspalvelustamme.

 

Taloyhtiöiden laajakaistojen lisänopeudet ja hinnastot löydät tältä sivulta.

OMAT PALVELUNI -SIVULLE

Onko taloyhtiöllänne LPOnetin kaapeli-tv, mutta ei nettiä?

 

Jos taloyhtiönne asuntoihin on tuotu LPOnetin valokuitu ja vastikkeeseen kuuluu LPOnetin kaapeli-tv, voit tilata asuntoosi oman nettiliittymän. Voit tilata yhteyden omat palveluni -sivuston kautta tai asiakaspalvelustamme.

 

 

Haluatko lisää sisältöä televisioon?

 

Mikäli asunnossasi on LPOnetin kaapeli-tv, voit tilata maksukanavia runsaasta kanavavalikoimasta, esim. C Moren ja Viasatin kanavapaketit sekä Ruotsin kanavia. Lue lisää

 

Eikö taloyhtiössäsi vielä ole nettiä tai kaapeli-tv:tä?

 

Jos taloyhtiönne on LPOnetin kuituverkkoalueella, mutta asunnoissa ei vielä ole nettiä ja kaapeli-tv:tä, kannattaa ottaa yhteyttä taloyhtiön isännöitsijään. Oletko isännöitsijä? Ota yhteyttä LPOnetin valokuitumyyjään.

EHDOT JA PALVELUKUVAUKSET