Med fiber hemmets bästa

internet och tv

Med fiber hemmets

bästa internet och tv

Till husbolag

 

Snabbt internet och kabel-tv till hela husbolaget

 

Vi erbjuder till husbolag en helhetslösning, som baserar sig på fiberteknik. Till alla bostäder kopplas fast bredbandsförbindelse och kabel-tv. Högklassiga tv- och bredbandstjänster underlättar invånarens vardag och ökar boendetrivseln. Hastigheten på bredbandet, som ingår i bolagsvederlaget eller hyran, räcker bra till vanligt internetbruk och invånarna kan beställa tilläggshastigheter upp till 1 Gb, beroende på husbolagets interna nät. I kabel-tv-tjänsten ingår ca 20 baskanaler och invånarna kan beställa betalkanaler ur det stora kanalurvalet.

 

Husbolagsfiber är en förnuftig lösning förutom för invånaren även för husbolaget: LPOnet sköter om anslutningarnas koppling, underhåll och kunduppehälle. Fasta tjänstekostnader är enkla att budgetera och faktureringen sker ur invånarens synvinkel behändigt i bolagsvederlaget eller hyran. Fiberförbindelsen ökar även husbolagets attraktivitet, då lägenheter erbjuds till nya invånare.

Fiber till husbolag underlättar invånarnas vardag

 

Läs Finnet-förbundets artikel, var invånaren och disponenten Janne Suhonen berättar om fiberns fördelar i ett husbolag i St Michel.

 

Finns det redan LPOnets internet i ert husbolag, men du vill ha snabbare förbindelse?

 

Om lägenheterna i ert husbolag har LPOnets internetförbindelse, kan du beställa snabbare förbindelse till din lägenhet. Fakturering på husbolagets bashastighet går via husbolaget och du faktureras för tilläggshastigheten. Beställ tilläggshastigheten från vår kundbetjäning.

 

Bredbandets tilläggshastigheter och prislistor för husbolag:

TILLÄGGSHASTIGHETER OCH PRISER

Har ert husbolag LPOnets kabel-tv, men inget internet?

 

Om LPOnets fiberkabel har dragits in till lägenheterna i ert husbolag och till vederlaget hör LPOnets kabel-tv, kan du beställa till din lägenhet en egen internetförbindelse. Du får bredbandsförbindelsen med FiberHem Lägenhetspaketet.

 

Se prislista

 

 

Vill du ha mera innehåll till din tv?

 

Om du har LPOnets kabel-tv i din lägenhet, kan du beställa betalkanaler ur det stora kanalurvalet, t.ex. C Mores och Viasats kanalpalet samta Sveriges kanaler. Läs mera.

 

Finns det varken internet eller kabel-tv i ert husbolag?

 

Om ert husbolag befinner sig på LPOnets fibernätområde, men det finns inte någon internet eller kabel-tv i lägenheterna, lönar det sig att kontakta husbolagets disponent. Är du en disponent? Ta kontakt med LPOnets fiberförsäljare.

VILLKOR OCH TJÄNSTEBESKRIVNINGAR