Kotimaisten V Sport -kanavien nimet muuttuvat ja sisältö monipuolistuu

V premium- ja V sport-paketteihin sekä osin V sport jalkapallo- ja V sport jääkiekko -paketteihin sisältyvät urheilukanavat uudistuvat 1.10.2021. alkaen. Keväästä 2022 kanaville tulee mukaan myös Formula 1!

Muutos tehdään, jotta kanavilla voidaan jatkossa näyttää yhä laajempaa lajikattausta. Urheilutarjonta näillä kanavilla kasvaakin vielä tänä syksynä FIS talvilajeilla.

 

V sport urheilu on jatkossa V sport+ Suomi

 

Tämä on talviurheilun pääkanava, ja sisältää mm. maastohiihtoa, alppilajeja sekä mäkihyppyä. Viikoittain näytetään myös huipputason jalkapalloa Euroopan huippusarjoista, NHL-kiekkoa, NFL:ää sekä paljon muuta monipuolista urheiluviihdettä. Kaudesta 2022 alkaen mukana myös Formula 1 harjoituksia, makasiiniohjelmia sekä aika-ajoja. Kanava on jatkossa mukana TV-kortilla.

 

V sport jääkiekko on jatkossa V sport 1 Suomi

 

Kanava on maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin voit seurata NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

 

V sport jalkapallo on jatkossa nimeltään V sport 2 Suomi

 

Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa on myös ennakkostudiot.

Maksupakettitilaukseen sisältyy jatkossakin aina Viaplay-suoratoistopalvelu, josta näet vielä laajemman urheilutarjonnan eli otteluita, joita ei tv-kanavilla esitetä.

Urheilukanavien uudistuksella ei ole vaikutusta maksupakettien hintaan.