Upea kotisi ansaitsee

parhaan yhteyden

Huippunopea ja toimintavarma valokuitu on nykykodin ykkösvalinta – toimii myös tulevaisuuden kodissa

 

 

Valokuidun kautta saat kotiisi kiinteän laajakaistayhteyden, jossa riittää nopeutta vaativiinkin tarpeisiin – niin etätöihin ja nettipelaamiseen kuin älykodin palveluihin. Valokuidulla saat oman jakamattoman kaistan, jonka toimintavarmuus on omaa luokkaansa. Koska yhteys on täysin riippumaton asuinalueesi muista nettikäyttäjistä, ei nopeus vaihtele kuten mobiililiittymissä.

 

Kiinteään valokuituun on helppo liittää älykkäitä WiFi-ratkaisuja, joilla saat kattavan langattoman verkon isoompaankin kotiin.

 

Halutessasi saat valokuituliittymääsi myös kaapeli-tv:n, jolla saat n. 20 peruskanavaa sekä laajan maksukanavavalikoiman – et siis tarvitse asentaa tv-antennia katolle.

 

LPOnetin valokuitu on myös huoleton ja taloudellinen käyttää. Kotiin asennettava kuitupäätelaite kuuluu palveluun ja LPOnet huolehtii laitteen toimivuudesta ja päivityksistä.

 

Valokuitu on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka skaalautuu tulevaisuuden tarpeisiin – sillä varmistat toimivat yhteydet vuosikymmeniksi eteenpäin.

LUE LISÄÄ VALOKUIDUSTA

LPOnet lyhyesti

 

  • LPOnet Osk Anl on paikallisten asiakkaiden omistama valokuituverkko-operaattori, sekä ict-, laajakaista- ja tv-palvelujen tarjoaja
  • Markkinajohtaja valokuituliittymissä Itä-Uudellamaalla – n. 6.000 tutkitusti tyytyväistä  valokuituasiakasta
  • Palvelupisteet Loviisassa ja Porvoossa
  • Perustettu vuonna 1931

Valokuitu Loviisan Kuningattarenrannan asuntomessualueelle

 

 

Omakotitalot, paritalot ja kelluvat talot

 

Liittyminen valokuituverkkoon:

 

  • Asennusmaksu:

    HUIPPUTARJOUS asuntomessurakentajalle! Asennusmaksu omakotitaloon, paritaloon ja kelluvaan taloon 490 € (norm. 1.490 €). ALENNUS 1.000 euroa!

 

Uudisrakennusalueella valokuitukieppi tuodaan tontin rajalle, josta rakentaja/rakennuttaja vetää kaapelin kiinteistöön samalla muiden kiinteistöön tulevien kaapeleiden kanssa.

 

  • Liittymismaksu:

 

Jäsenelle 0 €/ Ei jäsenelle 310 €Kuituverkkoon liityttäessä kannattaa samalla liittyä jäseneksi, sillä LPOnet Osk Anl:n jäsenille liittymismaksu on 0 € (ei jäsenelle 310 €). Jäsen saa lisäksi joka kuukausi 20 % alennusta KuituKoti-/KuituNetti -paketin kuukausimaksusta. Jäseneksi liittyminen edellyttää LPOnet Osk Anl:n osuuden ostoa, uuden osuuden hinta on 500 €.

 

Valokuitupalvelut:

 

  • Laajakaista + kaapeli-tv: KuituKoti-paketti sisältää laajakaistan ja kaapeli-tv:n. Pakettivaihtoehtoja on kolme, kk-hinta jäsenelle alkaen 39,84 €/kk. Lue lisää KuituKoti-paketista.
  • Laajakaista: Laajakaistaliittymän saat KuituNetti-paketilla. Pakettivaihtoehtoja on kolme, kk-hinta jäsenelle alkaen 38,80 €/kk. Lue lisää KuituNetti-paketista.

Taloyhtiöt ja yrityskiinteistöt

 

Kysy lisää asuntomessurakentajan räätälöidystä huipputarjouksesta! Katso yhteystiedot alla.

Lisätietoa ja tilaukset

 

Omakotitalot, paritalot ja kelluvat talot:

 

 

Kasperi Nurmi
puh. 044 534 0028
kasperi.nurmi@lponet.fi

 

 

Taloyhtiöt ja yrityskiinteistöt:

 

 

Stefan Sjöholm
stefan.sjoholm@lponet.fi
puh. 044 534 0025

Valokuidulla kodin paras netti ja tv – myös tulevaisuudessa