Muutoksia C Moren ja Viasatin kanavapaketeissa – urheilusarjat tauolla, mutta viihdettä tarjolla edullisesti!

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja Sport- sekä Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- ja Golf-kanavapakettien sisältöihin.

Olemme tehneet seuraavat muutokset näihin kanavapaketteihin:

      • C More Sport -tilaukselle on lisätty C More Totalin sisällöt, eli sarjat, elokuvat sekä lastenohjelmat.
      • Sekä C More Total- että C More Sport -kanavapakettien hinta maalis-huhtikuussa on 12,95 €/kk.
      • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf -pakettien sisällöt laajennettiin kattamaan Viasat Kulta -paketin kaikki kanavat ja kaikkien näiden pakettien hinta on 16.3. lähtien 19,95 €/kk.

 

Mikäli kanavat eivät automaattisesti päivity televisioosi, hae kanavat uudelleen.

Edullisemmat hinnat näkyvät asiakkaidemme tulevilla laskuilla ja ovat näillä näkymin voimassa poikkeustilanteen vaatiman ajan, mutta ainakin huhtikuun loppuun.

Lisäksi kanavayhtiöt pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä urheilukanavilleen tästä poikkeustilasta huolimatta. Katso esimerkiksi SPORT LIVE arkisin klo 19.00 ja 20.00 Viasat Urheilu-kanavalta tai Viaplayssa. Uutisoimme lisää asiakkaillemme heti kun tietoa kanavayhtiöiltä tulee.

Muistathan, että kaikkiin meiltä tilattuihin Viasat-paketteihin ja määräaikaisiin C More -sopimuksiin kuuluu myös suoratoistopalvelu! Väliaikaiset sisältölaajennukset eivät kuitenkaan koske C Moren suorapalveluja.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli jokin jäi askarruttamaan.