Suosittele kuitua,

etuja molemmille!

Suosittele kuitua – saat nykyisen palvelupakettisi 2 kk ilmaiseksi!

 

Onko sinulla tuttavia tai naapureita, joilla ei vielä ole LPOnetin valokuitua? Suosittelemalla valokuitua saat käytössäsi olevan KuituKoti- tai KuituNetti -palvelupaketin 2 kuukautta veloituksetta, kun henkilö jolle suosittelet kuitua tilaa liittymän. Myös uusi tilaaja hyötyy suosittelusta, sillä hän saa valitsemansa palvelupaketin 1 kk 0 €. Voit suositella kuitua niin monelle kuin haluat, saat jokaisesta uudesta liittyjästä palvelut 2 kk 0 €.

 

Kampanja on voimassa 31.12.2023 asti LPOnetin valokuidun saatavuusalueella.

LPOnetin asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä

 

Olemme jo monta vuotta tutkineet asiakastyytyväsyyttä, ja asiakkaamme ovat aina olleet tyytyväisiä palveluun. Uusimmassa tutkimuksessa (Taloustutkimus Oy, 2022) asiakastyytyväisyys oli mittaushistorian korkein, ja meitä suositellaan lähes kolme kertaa enemmän kuin palvelualalla yleensä (NPS 59).

 

Meitä voi siis luottavaisin mielin suositella myös tuttaville, sillä asiakasomisteisena osuuskuntana pidämme hyvää huolta asiakkaistamme.

Toimi näin, kun haluat suositella kuitua

 

  1. Lataa suosittelijalomake (pdf) tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi ja täytä omat yhteystietosi lomakkeeseen.
  2. Lähetä lomake tuttavallesi tai naapurillesi sähköpostitse tai anna hänelle tulostettu lomake. Kerro hänelle miksi itse olet tyytyväinen palveluun. Lisätietoa valokuidusta löytyy sivuiltamme https://lponet.fi/valokuitu/
  3. Pyydä tuttavaasi tai naapuriasi olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää. Kun hän tilaa valokuidun ja antaa meille suosittelijalomakkeen, saat nykyisen palvelusi 2 kk veloituksetta.