Viaplay urheilun superviikonloppu 7.-9.10. – NHL-kauden startti, Bundesliigan Der Klassiker ja Formula 1 Japanin GP

NHL-kausi käynnistyy perjantaina Prahassa

 

Uusi NHL-kausi käynnistyy kahdella Prahan ottelulla perjantaina ja lauantaina. Molemmissa otteluissa nähdään vastakkain Nashville Predators ja San Jose Sharks. Uusi kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta ja suomalaisfanien iloksi tällä kaudella mukana on erityisen paljon suomalaisittain kiinnostavia joukkueita.

”Uusi kausi tuo tullessaan tuhat ja yksi mielenkiintoista asiaa. Suomalaisittain kattaus on todella lupaava monessa joukkueessa. Samoin pitkään kyntäneet Buffalo, Detroit ja Ottawa ovat supermielenkiintoisia joukkueita seurattavaksi. Tämä kausi ei tule pettämään, sen uskallan luvata”, sanoo Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkinen.

 

Bundesliigan suurin ja kaunein Der Klassiker kruunaa lauantai-illan

 

Lauantaina vuorossa on saksalaisen seurafutiksen suurin ja kaunein, ”Der Klassiker” Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin välillä. Kyseessä on yksi Euroopan suurimpia jalkapallo-otteluita. Peliä ennakoidaan Bundesliiga-perjantain studiossa Ville Kuusisen ja Tero Kainulaisen seurassa – poikkeuksellisesti lauantaina.

”Bayern sai maaotteluiden jälkeen taas maalihanat auki, kun taas Dortmund yski Kölniä vastaan. Edin Terzicin Dortmund tulee silti omalla tyylillään haastamaan Bayern ja päättämään FCB:n pitkän hallintajakson myös Der Klassikereissa. Suuri ja kaunis Bundesliigan ottelu edessä, studio valmiina itseni ja Teron osalta ja paikan päällä mainio Johanna Nordling välittämässä tunnelmia. Innolla kohti lauantaita!” lupaa Viaplayn jalkapalloselostaja Ville Kuusinen.

 

Formula 1:n Japanin GP:ssä mestaruus katkolla

 

Formula 1:ssä ajetaan viikonloppuna Japanin GP, jossa mahdollisesti ratkeaa myös tämän kauden mestaruus. Paikan päällä Suzukassa ovat varikkotoimittaja Mervi Kallio sekä asiantuntijamme Tom Kristensen ja Toni Vilander. Studioisäntänä viikonlopussa nähdään tuttuun tapaan Iiro Harjula, joka saa seurakseen F1-asiantuntijan Ossi Oikarisen. Kisaviikonlopun selostaa Niki Juusela.

”Suzuka on yksi kauden hienoimmista radoista. Max Verstappenilla on mahdollisuus ratkaista mestaruus Hondan, jonka kanssa Red Bullilla on ollut pitkä yhteistyö, kotikentällä. Hollantilainen jahtaa myös yhden kauden voittoennätystä, joka on 13. Maxilla on nyt kasassa jo 11”, kuvaa Viaplayn F1-selostaja Niki Juusela tulevaa kisaa.

 

Valioliigan superotteluna Arsenal – Liverpool

 

Eikä voida unohtaa myöskään Valioliigaa, jossa on sunnuntaina luvassa mm. Arsenal – Liverpool kohtaaminen. Lontoossa ottelua paikanpäältä alustavat ja selostavat Mikko Innanen ja Pasi Rautiainen.

”Onko Arsenal Manchester Citylle todellinen haastaja aina mestaruuteen saakka? Liverpool voi osoittaa, että se kuuluu myös mestaruustaisteluun. Mm. näistä asioista puhutaan sunnuntain superottelun yhteydessä”, lupaa Viaplayn jalkapallotuottaja Antti Salo.

 

Viikonlopun ohjelma

 

Perjantai 7.10.

 

5:55 Formula 1: Japanin GP, vapaat harjoitukset 1 (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
6:00 LIV Golf Invitational Bangkok. 1. kierros (Elisa Viihde Viaplay & V sport Golf)
8:55 Formula 1: Japanin GP, vapaat harjoitukset 2 (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)
18:30 NHL: Kausiennakko-studio. Studiossa Tuomas Meling, Ossi Väänänen, Antti Mäkinen ja Sami Hoffren (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
21:05 NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks, selostus Antti Mäkinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
21:00 World Grand Prix Darts, puolivälierät (Elisa Viihde Viaplay)

 

Lauantai 8.10.

 

5:55 Formula 1: Japanin GP. Vapaat harjoitukset 3 (Elisa Viihde Viaplay &
V sport+ Suomi)
6:00 LIV Golf Invitational Bangkok. 2. kierros (Elisa Viihde Viaplay & V sport Golf)
8:00 Formula 1: Japanin GP, studio. Studiossa Iiro Harjula ja Ossi Oikarinen, paikan päällä Mervi Kallio, Toni Vilander ja Tom Kristensen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
9:00 Formula 1: Japanin GP, aika-ajot. Selostus Niki Juusela (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
16:50 Valioliiga: Chelsea – Wolverhampton. Selostus Casper Pitkänen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
16:50 Valioliiga: Man City – Southampton. Selostus Velja Engström (Elisa Viihde Viaplay &
V sport 2 Suomi)
19:00 Bundesliiga: Dortmund – Bayer München (sis. studio). Selostus Ville Kuusinen ja Tero Kainulainen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 2 Suomi)
21:05 NHL: San Jose Sharks – Nashville Predators. Selostus Antti Mäkinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport+ Suomi)

 

Sunnuntai 9.10.

 

6:00 LIV Golf Invitational Bangkok. Viimeinen kierros (Elisa Viihde Viaplay & V sport Golf)
7:00 Formula 1: Japanin GP, studio. Studiossa Iiro Harjula ja Ossi Oikarinen, paikanpäällä Mervi Kallio, Toni Vilander ja Tom Kristensen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
7:55 Formula 1: Japanin GP. Selostus Niki Juusela (Elisa Viihde Viaplay & V sport 1 Suomi)
18:00 Valioliiga: Arsenal – Liverpool (sis. studio). Selostamossa paikanpäällä Pasi Rautiainen ja Mikko Innanen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 2 Suomi)
20:30 Valioliiga: Everton – Man United. Selostus Ville Kuusinen (Elisa Viihde Viaplay & V sport 2 Suomi)

*Muutokset mahdollisia