Viasatin urheilupakettien tilaajille Viaplay Total kesäksi!

LPOnet sekä Viasat/Viaplay tarjoavat kaikille Viasat-urheilukanavapakettien tilaajille (Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo, Viasat Golf) laajennetun Viaplay Total-näkyvyyden ajalla 1.6. – 31.7. Elokuussa palataan taas normaaliin, maksu-tv-paketin mukaiseen Viaplay-sisältöön.

 

Viasat on aiemminkin tarjonnut kesällä laajennettua sisältöä kaapeli-tv:n urheilupakettien asiakkaille, mutta aiemmasta poiketen sisältö ei nyt laajene kaapelitelevision kanavissa, vaan palveluun kuuluvassa Viaplay-palvelussa. Normaalistikin kaapelitelevision Viasat-asiakkaat saavat Viaplayn käyttöönsä maksupakettiaan vastaavalla sisällöllä, mutta nyt sisältö laajenee Totaliksi Viaplay-suoratoistopalvelussa yllä mainittuna ajankohtana.

 

Jos sinulla ei vielä ole Viaplaytä käytössä, nyt on hyvä tilaisuus aktivoida palvelu! Aloita menemällä osoitteeseen https://signup.viaplay.fi  ja seuraa ohjeita. Tarvitset myös kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen, jonka olet saanut LPOnetiltä.

 

Uusi tilaaja voi tilata Viasatin kanavapaketin normaalihintaan tai hyödyntämällä kampanjaa. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua.