lponet-office365

Puhepalvelut

lponet

Puhepalvelut

 

LPOnetiltä löytyy puhepalveluratkaisuja vaihteleviin yritystarpeisiin, aina matkapuhelinliittymistä puhelinvaihderatkaisuihin. Meidän kauttamme saat myös sopivat puhelinlaitteet.

 

 

Tarvitseeko yrityksesi perinteisen lankapuhelinnumeron?

 

Tarjoamme mobiiliverkossa toimivaa Sulo Lankanumero –liittymää, joka toimii perinteisellä kiinteän verkon lankapuhelinnumerolla (019-suuntanumero). Liittymä toimii Suomessa DNA:n matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella.

Palvelun käyttöön tarvitaan GSM-tekniikkaan perustuva päätelaite, kuten GSM-pöytäpuhelin, matkapuhelin tai GSM-sovitin lankapuhelimeen. Huomioithan, että  Sulo Lankanumerossa eivät toimi perinteisen puhelinverkon lisä- ja erityislaitteet, kuten faxit, maksupäätteet, hissipuhelimet, modeemit hälytyslaitteet yms.

 

 

Mobiilipalvelut

 

Meiltä saat yrityksellesi DNA:n mobiilipalvelut, joiden avulla puhuminen ja sähköinen viestintä onnistuu kätevästi ja edullisesti myös liikkeellä ollessa.

 

 

Vaihderatkaisut

 

Nykyaikaiset puhelinvaihdejärjestelmät ovat joustavia ja mahdollistavat yritykselle yhteisen puhelinjärjestelmän käytön useammasta eri toimipisteestä. Sopiva vaihdejärjestelmä voidaan toteuttaa IP-pohjaisena tai DNA:n mobiilivaihderatkaisuna. Skaalautuvat puhelinvaihdejärjestelmät tarjoavat yrityksellesi monipuolisen, tarpeiden mukaan mukautuvan puhelinvaihteen kiinteällä kuukausimaksulla, ilman kalliita investointeja vaihdelaitteisiin.

OTA YHTEYTTÄ