lponet-office365

Taltjänster

lponet

Taltjänster

 

LPOnet erbjuder taltjänstlösningar för varierande företagsbehov, allt från mobiltelefonanslutningar till telefonväxellösningar. Vi levererar även telefonapparater.

 

 

Behöver ert företag traditionellt trådtelefonnummer?

 

Vi erbjuder Sulo Trådnummer -anslutningen, som fungerar i mobilnätet med traditionellt fasta nätets trådtelefonnummer (019-riktnummer). Anslutningen fungerar i Finland på DNA:s mobilnätområde.

Tjänsten fungerar med en GSM-bordstelefon, mobiltelefon eller en vanligt trådtelefon med GSM-adapter. Observera, att i Sulo Trådnummer -tjänsten fungerar inte traditionella trådtelefonnätets tilläggs- och specialapparater, som t.ex. faxar, betalterminaler, hisstelefoner, modem, alarmsystem etc.

 

 

Mobiltjänster

 

Av oss får du till ditt företag DNA:s mobiltjänster, med vilka du enkelt och förmånligt sköter samtal och elektronisk kommunikation var du än befinner dig.

 

Växellösningar

Moderna telefonväxelsystem är flexibla och möjliggör att flera verksamhetspunkter kan använda ett gemensamt telefonsystem. Växelsystemet kan förverkligas som IP-växel eller med DNA:s mobilväxellösning. Telefonväxelsystemen justeras efter behov och ditt företag får en mångsidig lösning till en fast månadsavgift, utan stora investeringar i växelapparaturer.

TA KONTAKT