ICT-palvelut yrityksille

Kotisivut & intranet

Modernit ja myyvät WordPress-kotisivut yritykselle

Erotu eduksesi tyylikkäillä kotisivuilla

Suunnittelemme ja toteutamme WordPress-kotisivut, jolla tuot palvelusi ja tuotteesi edustavasti esille verkossa. Kotisivujen ensisijainen tehtävä on myydä ja saada potentiaaliset asiakkaa kiinnostumaan tarjoamasta, joten sivuston suunnittelun lähtökohtana on helppokäyttöisyys, selkeys, visuaalisuus ja löydettävyys. Teknisesti toimintavarmat ja päätelaiteriippumattomat (responsiiviset) kotisivut toteutetaan helppokäyttöisillä työkaluilla, jolloin niiden päivittäminen ja ylläpito on vaivatonta.

Meiltä saat kotisivut niin pienelle yritykselle kuin myös isomman yrityksen tarpeisiin, tarvittaessa myös vaativammat tekniset toteutukset, kuten järjestelmäintegraatiot kauttamme. Kysy myös WooCommerce-verkkokaupparatkaisuistamme!

LPOnet kotisivut ja intranet - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa

WordPress - maailman suosituin kotisivualusta taipuu moneen

WordPress-kotisivualusta tarjoaa rajattomat mahdollisuudet räätälöidä kotisivusi juuri yrityksesi näköiseksi ja tekemään vaikutuksen asiakkaisiisi. Käytämme kotisivujen visuaalista sivurakentajaa, jonka avulla sivujen rakentaminen ja muokkaaminen on mielekästä ja monipuolista.

Teknisesti kotisivut tarjoavat tarpeellisia ratkaisuja eri tyyppisille yrityksille ja toimialoille, joita voidaan lisästä sivustolle erilaisilla maksuttomilla tai maksullisilla lisäosilla. Tällaisia ratkaisuja ovat esimerkiksi:

LPOnet kotisivut ja intranet - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa
LPOnet pilvipalvelut - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa

Intranet ja SharePoint

Mikä on SharePoint Online? Microsoft SharePoint Online on pilvipalvelu, joka hyödyntää saumattomasti muita Microsoft-teknologioita ja toimii yhteen esim. Office-ohjelmistojen kanssa. SharePoint Online -ratkaisut tehostavat yritysten tiedonhallinnan, viestinnän ja yhteistyön prosesseja. SharePoint on käytännöllinen ratkaisu erilaisten Intranet- ja Extranet-ratkaisujen luomiseen.

SharePoint-intranetin ytimessä on joustava tiedonhallinta. Pilveen tallennettu tieto on käytettävissä mistä tahansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous