Paikallinen palvelee paremmin

Paikallinen palvelee paremmin – LPOnet on luotettava kumppani yritykselle

 

Olemme moderni valokuituverkko-operaattori, joka toimittaa yrityksille kiinteitä laajakaistayhteyksiä, tietoliikennepalveluja ja toimistoviestinnän ratkaisuja. Toimimme Itä-Uudellamaalla Porvoossa, Loviisassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja Sipoossa. Asiakasomisteisena yrityksenä emme haaveile valloittavamme Suomea tai maailmaa, vaan meille paikalliset yritykset ja yrittäjät ovat kaikista tärkeimpiä. Haluamme pitää hyvää huolta jokaisesta, niin pienistä kuin suuremmistakin yrityksistä. Ilman teitä meitäkään ei olisi.

Yritysasiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä – meitä suositellaan lähes tuplasti useammin kuin palvelualalla keskimäärin

 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään palvelujamme yhä paremmiksi. Jotta tietäisimme miten olemme onnistuneet, tutkimme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä. Ylpeinä ja iloisina voimme todeta, että useiden asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan yritysasiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä lähes tuplasti useammin kuin palvelualalla keskimäärin (Taloustutkimus, uusin tutkimus vuodelta 2020). Tältä pohjalta on hyvä jatkaa uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämistä.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä, niin kartoitamme yrityksesi tietoliikennetarpeet

Yhteyshenkilömme

Lovesto arvostaa

ja nopeaa apua

varmaa nettiä

Katso video

He-Wi Oy

LPOnetiltä

saa helposti apua

Katso video

Porvoolainen

valitsi LPOnetin

EverTech

Katso video

Työskentele

paikasta riippumatta

Lue lisää

Nopeustesti

Testaa nettiyhteyden nopeus

Klikkaa tästä

Valokuidun saatavuus

sinun osoitteeseesi?

Tee tarkistus tästä