LPOnet ICT-PALVELUT YRITYKSILLE

Paikallinen palvelee sinua ja yritystäsi paremmin

Yhteydet - netti & puhe

Kiinteistöön asti tuodulla yritysvalokuidulla toimintavarma yhteys ostettuna tai vuokrattuna. Skaalautuvat puhelinvaihdejärjestelmät ja yksittäiset liittymät.

Tietoturva

Turvaa arjen ICT-toimintaan. WithSecure™, varmuuskopiointi- ja palomuuripalvelut tuovat parhaan suojan laitteille ja yhteyksille.

Etätuki

ICT-tuki & koulutus

Me autamme ICT-ongelmissa ja tarjoamme räätälöityjä koulutuksia. Teamviewer-logosta pääset suoraan meidän ICT-tuen etähallintatyökaluun (sopimusasiakkaille).

Pilvipalvelut & ohjelmistot

Työvälineet tehokkaaseen työntekoon. Microsoft 365 -sovellukset ovat käytettävissä turvallisesti paikasta riippumatta niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla.

Laitteet - hankinta & leasing

Toimintavarmuutta bisnekseen. Aina ajan tasalla olevat laitteet tarpeesi mukaan kiinteällä kk-maksulla tai kertahankinnalla.

Kotisivut & intranet

Modernit ja myyvät WordPress-kotisivut yritykselle. Toteutamme kotisivut, jolla tuot palvelusi ja tuotteesi edustavasti esille verkossa. SharePoint intranet-ratkaisut joustavaan tiedonhallintaan.

LPOnet palvelee yrityksiä tutkitusti paremmin kaikissa ICT-asioissa.

Olemme pitkän perinteen omaava kuituverkko-operaattori, joka toimittaa kaiken kokoisille yrityksille nykyaikaisia ICT-palveluja. Toimimme Itä-Uudellamaalla Porvoossa, Loviisassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Askolassa ja Sipoossa. Asiakasomisteisena yrityksenä meille paikalliset yritykset ja yrittäjät ovat kaikista tärkeimpiä, mikä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. Asiakkaamme suosittelevat meitä lähes kolme kertaa enemmän kuin palvelualalla yleensä – NPS 59 (Taloustutkimus Oy, asiakastyytyväisyystutkimus 2022).

0
NPS (2022)

Näin varmistamme parhaan ratkaisun nimenomaan sinun yrityksesi tarpeisiin

1. Tarve­kartoitus

Veloitukseton tarvekartoitus asiakkaan kanssa

2. Tarjous

Tarjous ja läpikäynti yhdessä

3. Toimitus

Toimitus asiakkaalle

4. Seuranta

Seuranta ja ylläpito

Jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä