tietoturva

Tietoturva

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa ja virussuojaus ajantasalla?

 

Tietomurrot ovat yleistyneet ja rikolliset tahot keksivät jatkuvasti uusia keinoja, joilla pyritään tunkeutumaan yritysten tietojärjestelmiin. Sanomattakin on selvää, että on äärimmäisen tärkeää huolehtia omien laitteiden ja yhteyksien turvallisuudesta. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voi suojatua tietoturvahyökkäyksiltä ja viruksilta.

 

Meiltä saat yrityksellesi WithSecuren™ turvapalvelut, palomuuripalvelun ja varmuuskopiointipalvelut.

WithSecure™ päätelaitesuojaus pilvipalveluna

 

 

Suojaa päätelaitteesi tietomurroilta markkinoiden johtavalla suojauksella. Päätelaitteet ovat useiden hyökkääjien yleisimmin käyttämä hyökkäyskanava. WithSecuren Elements Endpoint Protection -ratkaisu tarjoaa katkeamattoman suojan haitalliselta sisällöltä, haittaohjelmilta ja muilta kyberuhilta.

 

Elements Endpoint Protection on pilvipohjainen ratkaisu. Se on enemmän kuin pelkkä virustorjunta: kyseessä on pikemminkin seuraavan sukupolven tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa edistyneen, monikerroksisen ja proaktiivisen suojauksen uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Se tukee useita käyttöjärjestelmiä ja pitää organisaation päätelaitteet turvassa kyberhyökkäyksiltä.

 

  • Palvelun avulla turvaat liiketoimintojesi jatkuvuuden, kun edistyksellinen, tekoälyn tehostama suojaus haittaohjelmilta ja automaattinen tietoturvapäivitysten hallinta pitävät laitteisiin asennetut ohjelmat turvallisina.
  • Palvelu on saatavilla yrityksesi työasemiin, mobiililaitteisiin ja palvelimiin
  • Alan johtava suojaus pitää päätelaitteesi turvassa edistyneiltä hyökkäyksiltä. Toimii tehokkaasti ja uhkatilanteeseen mukautuen jakamalla päätelaitteiden hyökkäystiedot kaikkien suojattujen laitteiden välillä.
  • Integroitu 3. osapuolen tietoturvapäivitysten hallinta estää jopa 80 % hyökkäyksistä automaattisesti asennettavilla Windowsin ja kolmansien osapuolten tietoturvapäivityksillä.

 

WithSecuren Elements EPP for Computers on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille, tämän todistavat puolueettomat testaajat kuten AV-Test vuosi toisensa jälkeen.

Palomuuripalvelu suojaa yritystäsi tehokkaasti kyberhyökkäyksiltä

 

Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi verkon ulkoapäin tulevilta tietoturvahyökkäyksiltä. LPOnetin tarjoama palvelu sisältää palomuurilaitteiston, VPN-ohjelmiston ja niiden hallinnan yrityksesi puolesta.

 

Lisäksi palveluun sisältyy mahdollisuus käyttää VPN-työasemaohjelmaa, jolla voidaan muodostaa etäyhteys yrityksen verkkoon ulkopuolelta, esimerkiksi turvallisen etätyön mahdollistamiseksi.

Varmennuspalvelut

 

Tietokoneiden varmuuskopiointi

 

Helppokäyttöinen Nexetic Shield varmuuskopiointipalvelu suojaa yrityksesi tietokoneiden tärkeät tiedot. Nexetic Shield Backup on kotimainen pilvipohjainen varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, jolla suojaat yrityksesi työasemat rikkoutumisten, virusten ja haittaohjelmien varalta kustannustehokkaasti ilman laitehankintoja. Tiedot varmennetaan jatkuvasti ja automatisoidusti ja säilytetään turvallisesti suomalaisissa palvelimissa.

 

 

Microsoft 365 pilvipalvelujen varmuuskopiointi

 

Myös pilvipalveluissa olevat yrityksen tiedot kannattaa suojata. Microsoft 365 -palvelu ei sisällä tiedon varmuuskopiointia, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Microsoft 365 varmistuspalvelulla tiedot kopioidaan helposti, turvallisesti ja automaattisesti, ja ne ovat tarvittaessa palautettavissa välittömästi.

 

Miksi Microsoft 365:n tiedotkin pitää varmistaa?

 

Kun tiedot siirtyvät pilveen, monet organisaatiot eivät tiedä, että he ovat edelleen vastuussa tiedoistaan riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. Kiristyshaittaohjelmien kohteeksi voivat joutua myös pilvipalveluissa olevat tiedostosi. Hakkerointia yleisempi riski on kuitenkin työntekijän tekemät virheet: käyttäjä voi poistaa vahingossa tiedostoja tai tehdä jaettuihin tiedostoihin ei-toivottuja muutoksia, jolloin saatetaan hukata tärkeää tietoa. Myös mahdollisten palvelukatkosten aikana saat tiedot kätevästi varmistuspalvelusta.