tietoturva

Tietoturva

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa ja virussuojaus ajantasalla?

 

Rikolliset keksivät jatkuvasti eri keinoja, joilla pyritään tunkeutumaan yritysten tietojärjestelmiin. Sanomattakin on selvää, että on äärimmäisen tärkeää huolehtia omien laitteiden ja yhteyksien turvallisuudesta. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voi suojatua tietoturvahyökkäyksiltä ja viruksilta.

 

Meiltä saat yrityksellesi palomuuripalvelun, varmuuskopiointipalvelut ja F-Securen turvapaketit.

Palomuuripalvelu suojaa yritystäsi tehokkaasti kyberhyökkäyksiltä

 

Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi verkon ulkoapäin tulevilta tietoturvahyökkäyksiltä. LPOnetin tarjoama palvelu sisältää palomuurilaitteiston, VPN-ohjelmiston ja niiden hallinnan yrityksesi puolesta.

 

Lisäksi palveluun sisältyy mahdollisuus käyttää VPN-työasemaohjelmaa, jolla voidaan muodostaa etäyhteys yrityksen verkkoon ulkopuolelta, esimerkiksi turvallisen etätyön mahdollistamiseksi.

Varmuuskopiointi

 

Tietokoneiden varmuuskopiointi

 

Helppokäyttöinen Nexetic Shield varmuuskopiointipalvelu suojaa yrityksesi tietokoneiden tärkeät tiedot. Nexetic Shield Backup on kotimainen pilvipohjainen varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, jolla suojaat yrityksesi työasemat rikkoutumisten, virusten ja haittaohjelmien varalta kustannustehokkaasti ilman laitehankintoja. Tiedot varmennetaan jatkuvasti ja automatisoidusti ja säilytetään turvallisesti suomalaisissa palvelimissa.

 

 

Microsoft 365 pilvipalvelujen varmuuskopiointi

 

Myös pilvipalveluissa olevat yrityksen tiedot kannattaa suojata. Microsoft 365 -palvelu ei sisällä tiedon varmuuskopiointia, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Microsoft 365 varmistuspalvelulla tiedot kopioidaan helposti, turvallisesti ja automaattisesti, ja ne ovat tarvittaessa palautettavissa välittömästi.

 

Miksi Microsoft 365:n tiedotkin pitää varmistaa?

 

Kun tiedot siirtyvät pilveen, monet organisaatiot eivät tiedä, että he ovat edelleen vastuussa tiedoistaan riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. Kiristyshaittaohjelmien kohteeksi voivat joutua myös pilvipalveluissa olevat tiedostosi. Hakkerointia yleisempi riski on kuitenkin työntekijän tekemät virheet: käyttäjä voi poistaa vahingossa tiedostoja tai tehdä jaettuihin tiedostoihin ei-toivottuja muutoksia, jolloin saatetaan hukata tärkeää tietoa. Myös mahdollisten palvelukatkosten aikana saat tiedot kätevästi varmistuspalvelusta.

F-Secure suojaa tietokoneesi ja mobiililaitteesi

 

Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta yhtä hyvin kuin F-Secure. Jo kolmen vuosikymmenen ajan F-Secure on innovoinut kyberturvan alalla ja puolustanut kymmeniätuhansia yrityksiä sekä miljoonia ihmisiä.

 

 

F-Secure SAFE

 

F-Secure SAFE suojaa viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta sekä suojaa myös pankkiyhteytesi. Yrityksesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.

 

Sisältää:

 

 • Virustorjunta
  Maailman paras virus­suojaus suojaa laitteesi viruksilta, kiristys­ohjelmilta ja vakoilu­ohjelmilta.
 • Selaus- ja verkkopankkisuojaus
  Hoida verkko-ostokset, käytä verkko­­pankkia ja selaa internetiä huoletta.
 • Ransomware-suojaus
  SAFE suojaa tärkeitä kansioitasi ja estää kiristys­ohjelmia sieppaamasta niitä.
 • Perhesäännöt
  Voit myös suojata perheesi laitteet ja asettaa lapsillesi käyttörajoituksia.

 

 

F-Secure TOTAL

 

F-Secure TOTAL on kaikenkattava Premium-luokan tietoturvapaketti. Palveluun kuuluu SAFE-palvelun lisäksi KEY- ja Freedome VPN -palvelu. KEY-palvelun avulla hallinnoit salasanoja. Freedome VPN -palvelulla voit suojata yksityisyytesi ja turvata surffailusi myös avoimissa WiFi-verkoissa.

 

Sisältää:

 

 • SAFE tietoturva
  Maailman johtava virus­torjunta­sovellus pohjautuu 30 vuoden kokemukseen tieto­turva-alalta. Voit myös asettaa lapsille sääntöjä, jotka luovat terveet rajat laitteiden käytölle. 
 • Freedome VPN
  Tämä yksityisyyttä varjeleva sovellus sai erikois­maininnan 300 VPN-sovelluksen riippumattomassa vertailussa. Se piilottaa laitteesi muilta käyttäjiltä netissä.
 • KEY (Windows PC:llä nimi on ID Protection, mutta palvelun sisältö on sama kuin KEY:ssä)
  Luo vahvoja sala­sanoja, säilytä niitä suojatusti ja käytä niitä millä tahansa laitteella. Voit tallentaa kaikki tärkeät tunniste­tietosi yhteen luotettavaan sala­sanojen­hallinta­ohjelmaan ja käyttää niitä nopeasti ja vaivattomasti suosikki­palveluihin kirjautumiseen tai turvalliseen maksamiseen verkossa.