ICT-palvelut yrityksille

Tietoturva

Tietoturvapalvelut - turvaa arjen ICT-toimintaan

Vihamielinen toiminta lisääntyy jatkuvasti netissä ja tietoverkoissa. Tänä päivänä toiminnan, tietojen ja ohjelmistojen turvaaminen on välttämätöntä.

Meiltä saat yrityksellesi WithSecuren™ turvapalvelut, palomuuripalvelun ja varmuuskopiointipalvelut. Kiinteät kk-maksut ovat helposti budjetoitavissa.

LPOnet uutiset - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa

WithSecure™ päätelaitesuojaus pilvipalveluna

Suojaa päätelaitteesi tietomurroilta markkinoiden johtavalla suojauksella. Päätelaitteet ovat useiden hyökkääjien yleisimmin käyttämä hyökkäyskanava. WithSecuren Elements Endpoint Protection -ratkaisu tarjoaa katkeamattoman suojan haitalliselta sisällöltä, haittaohjelmilta ja muilta kyberuhilta.

Elements Endpoint Protection on pilvipohjainen ratkaisu. Se on enemmän kuin pelkkä virustorjunta: kyseessä on pikemminkin seuraavan sukupolven tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa edistyneen, monikerroksisen ja proaktiivisen suojauksen uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Se tukee useita käyttöjärjestelmiä ja pitää organisaation päätelaitteet turvassa kyberhyökkäyksiltä.

WithSecuren Elements EPP for Computers on paras suojaus Windows- ja Mac-tietokoneille, tämän todistavat puolueettomat testaajat kuten AV-Test vuosi toisensa jälkeen.

LPOnet tietoturva - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa

Palomuuripalvelu suojaa yritystäsi tehokkaasti kyberhyökkäyksiltä

Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi verkon ulkoapäin tulevilta tietoturvahyökkäyksiltä. LPOnetin tarjoama palvelu sisältää palomuurilaitteiston, VPN-ohjelmiston ja niiden hallinnan yrityksesi puolesta.

Lisäksi palveluun sisältyy mahdollisuus käyttää VPN-työasemaohjelmaa, jolla voidaan muodostaa etäyhteys yrityksen verkkoon ulkopuolelta, esimerkiksi turvallisen etätyön mahdollistamiseksi.

Varmennuspalvelut

Tietokoneiden varmuuskopiointi

Helppokäyttöinen Nexetic Shield varmuuskopiointipalvelu suojaa yrityksesi tietokoneiden tärkeät tiedot. Nexetic Shield Backup on kotimainen pilvipohjainen varmuuskopiointi- ja palautusratkaisu, jolla suojaat yrityksesi työasemat rikkoutumisten, virusten ja haittaohjelmien varalta kustannustehokkaasti ilman laitehankintoja. Tiedot varmennetaan jatkuvasti ja automatisoidusti ja säilytetään turvallisesti suomalaisissa palvelimissa.

Microsoft 365 -pilvipalvelujen varmuuskopiointi

Myös pilvipalveluissa olevat yrityksen tiedot kannattaa suojata. Microsoft 365 -palvelu ei sisällä tiedon varmuuskopiointia, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Microsoft 365 varmistuspalvelulla tiedot kopioidaan helposti, turvallisesti ja automaattisesti, ja ne ovat tarvittaessa palautettavissa välittömästi.

Miksi Microsoft 365:n tiedotkin pitää varmistaa?

Kun tiedot siirtyvät pilveen, monet organisaatiot eivät tiedä, että he ovat edelleen vastuussa tiedoistaan riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. Kiristyshaittaohjelmien kohteeksi voivat joutua myös pilvipalveluissa olevat tiedostosi. Hakkerointia yleisempi riski on kuitenkin työntekijän tekemät virheet: käyttäjä voi poistaa vahingossa tiedostoja tai tehdä jaettuihin tiedostoihin ei-toivottuja muutoksia, jolloin saatetaan hukata tärkeää tietoa. Myös mahdollisten palvelukatkosten aikana saat tiedot kätevästi varmistuspalvelusta.