ICT-palvelut yrityksille

Yhteydet – netti ja puhe

Laajakaista­liittymät yrityskäyttöön

Toimitamme erikokoisille yrityksille soveltuvia kiinteitä, toimintavarmoja laajakaistaliittymiä valokuituverkossa. Kuituyhteyden voi joko ostaa tai vuokrata kiinteällä kk-maksulla. Valitse yhteydellesi sopivin palvelupaketti, EasyNet tai ProNet.

EasyNet

EasyNet on erityisesti pienyrityksille, kotitoimistoihin ja etätyöskentelyyn räätälöity toimintavarma laajakaista.

ProNet

ProNet on astetta järeämpi laajakaistaratkaisu.

LPOnet netti - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa
LPOnet etätyö - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa

Lähiverkkoratkaisut – toimipisteiden väliset yhteydet ja etätyö

Poista etäisyys virtuaalisesti yrityksesi toimipisteiden väliltä. Yhdistämme yrityksesi eri toimipisteiden lähiverkot tietoturvalliseksi suljetuksi yritysverkoksi. Välimatkoista huolimatta kaikki tarvittava informaatio on heti jokaisen työntekijän käytettävissä.

Tietoturvalliset etäyhteysratkaisut mahdollistavat työnteon joustavasti kauempaakin. Yksittäiset etätyöntekijät pääsevät suojatulla yhteydellä yrityksen yhteisille palvelimille ja tiedostoihin yhtä sujuvasti kuin olisivat toimipaikan lähiverkossa.

Myös pilvipalvelut tarjoavat ratkaisuja sujuvaan etätyöhön. Tutustu, miten Microsoft 365 -ohjelmistopaketti tarjoaa mahdollisuudet tehokkaaseen työntekoon ja turvalliseen etätyöhön.

Domaintunnukset

Meidän kauttamme saat rekisteröityä yrityksellesi oman domainin eli verkkotunnuksen, jota yrityksesi tarvitsee sähköpostiosoitteissa ja kotisivuosoitteissa.

LPOnet on fi-verkkotunnuksen virallinen välittäjä.

Puhepalvelut - yksittäisistä laitteista vaihderatkaisuihin

LPOnetiltä löytyy puhepalveluratkaisuja vaihteleviin yritystarpeisiin, aina matkapuhelinliittymistä puhelinvaihderatkaisuihin

Kiinteä puhelinvaihde

Nykyaikaiset puhelinvaihdejärjestelmät ovat joustavia ja mahdollistavat yritykselle yhteisen puhelinjärjestelmän käytön useammasta eri toimipisteestä. Sopiva vaihdejärjestelmä voidaan toteuttaa IP-pohjaisena tai DNA:n mobiilivaihderatkaisuna.

Skaalautuvat puhelinvaihdejärjestelmät tarjoavat yrityksellesi monipuolisen, tarpeiden mukaan mukautuvan puhelinvaihteen kiinteällä kuukausimaksulla, ilman kalliita investointeja vaihdelaitteisiin.

Mobiiliratkaisut

Meiltä saat yrityksellesi DNA:n mobiilipalvelut, joiden avulla yhteydenpito ja viestintä sujuu kätevästi paikasta riippumatta. Palveluvalikoimaan kuuluvat yksittäiset liittymät ja mobiilivaihderatkaisut.

LPOnet yhteydet - ICT-palvelut yrityksille Itä-Uusimaa