Den lokala betjänar bättre

Den lokala betjänar bättre – LPOnet är en pålitlig kumpan för företag

 

Vi är en modern fibernätsoperatör, som levererar fasta bredbandsförbindelser, telekommunikationstjänster och kontorsverktyg för företag. Vi fungerar i Östra Nyland – Borgå, Lovisa, Lappträsk, Mörskom och Sibbo. Som ett kundägt företag drömmer vi inte om att erövra Finland eller världen, utan för oss är de lokala företagen och företagarna de viktigaste av alla. Vi vill ta bra hand om varenda en, både mindre och större företag. Utan er skulle inte vi heller finnas till.

Enligt undersökningar är våra företagskunder nöjda – vi rekommenderas nästan dubbelt oftare än på servicebranschen i medeltal

 

Vi strävar kontinuerligt till att förbättra och utveckla våra tjänster. För att kunna veta hur vi har lyckats, undersöker vi regelbundet vår kundnöjdhet. Till vår glädje kan vi stolt konstatera, att våra företagskunder är villiga att rekommendera oss nästan dubbelt oftare än på servicebranschen i medeltal (kundnöjdhetsundersökningar utförda av Taloustutkimus, nyaste år 2020). Med detta som grund, känns det bra att fortsätta utvecklandet av nya tjänster och produkter.

Trustmary Reviews

Ta kontakt, så kartlägger vi behoven i ditt företag

Våra kontaktpersoner

Lovesto uppskattar

och snabb service

snabbt nät

Se video

He-Wi Ab

av LPOnet

får enkelt hjälp

Se video

Evertech

valde LPOnet

från Borgå

Se video

Jobba utan

platsbundenhet

Läs mera

Hastighetstest

Testa internethastigheten

Klicka här

Fibertillgänglighet

till din adress?

Kolla här