F-Secure Total uudistuu yhdeksi monipuoliseksi tietoturvasovellukseksi helmikuussa

F-Securen TOTAL-palvelupaketti, joka sisältää erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovellukset, uudistuu helmikuussa. Uusi F-Secure Total -palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen parhaat ominaisuudet yhdeksi monipuoliseksi tietoturvasovellukseksi. Laitteittesi, yhteytesi ja henkilötietojesi suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää.

 

Mitä uudistus tarkoittaa?

 

Nykyisen F-Secure TOTAL -palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan sovellukseen 15.2.2023 alkaen. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa hallinnoit eri ominaisuuksia pelkästään yhden sovelluksen kautta.

Lisäksi saat Freedome VPN ja ID Protection -palvelut käyttöön kaikille laitteillesi!

Jos sinulla on käytössäsi F-Secure SAFE 1-palvelu, se päivittyy 15. helmikuuta alkaen F-Secure Total 1 -palveluksi. Samalla sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus (Freedome VPN) ja henkilötietojen suojaus (ID Protection).

 

F-Secure Total palvelupakettisi sisältää siis jatkossa seuraavat ominaisuudet yhdellä sovelluksella:

 

  • PANKKITOIMINTOJEN SUOJAUS
   Selaa Internetiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.
  • VIRUSTORJUNTA
   Palkittu ohjelmisto suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.
  • WIFI SUOJAUS (Freedome VPN)
   Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFissä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.
  • HENKILÖTIETOJEN SEURANTA (ID Protection)
   Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.
  • SALASANAHOLVI (ID Protection)
   Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä. Huom! Tämä palvelu ei ole käytössä F-Secure Total 1 -palvelussa, sillä salasanaholvi tulee turvallisuussyistä tallentaa vähintään kahdelle laitteelle, jos toinen laite vaikka rikkoutuu.

 

TÄRKEÄÄ – nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen

 

Mikäli käytössäsi on ID Protection ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun! Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja käytettävissä vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin!

 

Näin otat uudet ominaisuudet käyttöösi

 

Mikäli käytössäsi on mobiililaitteita, niin laite ilmoittaa, kun uusi sovellus on päivitettävissä. Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun laite on kytketty internettiin. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen. Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Suosittelemme että otat uuden F-Secure Total -palvelun käyttöön heti, vaikka voitkin vielä käyttää erillisiä ID Protection ja FREEDOME VPN -sovelluksia.

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluun liittyen, tai haluat kuulla lisää uusista ominaisuuksista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.