Kuituhankkeet

Katso alueet

Mahdollistamme yhdessä asukkaiden kanssa valokuituverkon laajenemisen Itä-Uudellamaalla

 

LPOnet on itä-uusimaalainen, vuonna 1931 perustettu kasvava tietoliikenneosuuskunta. Olemme edelläkävijä ja markkinajohtaja kuituliittymissä Itä-Uudellamaalla – meillä on jo yli 6500 tyytyväistä kuituasiakasta. Laajennamme jatkuvasti kuituverkkoamme Itä-Uudellamaalla käynnistämällä kuituhankkeita, joissa alueen asukkaiden ja yritysten kiinnostus ratkaisee verkon rakentamisen.

 

Tiedotamme hankealueen asukkaita ja yrityksiä alkaneesta hankkeesta. Tyypillisesti yhden alueen aktiivinen myyntiaika on noin 3-6 kk ja tänä aikana noin 50% kiinteistöistä tulee liittyä verkkoon, jotta verkon rakentaminen voidaan toteuttaa. Rakentamispäätöksen jälkeen pyrimme aloittamaan verkon rakentamisen mahdollisimman pian. Suuren kysynnän ja säävarauksen (mm. routa) takia joudumme varaamaan aikaa rakentamiselle enintään noin 10 kk rakentamispäätöksestä.

 

Katso ajankohtaiset kuituhankealueet:

Kuituhankealueet

Tarkista valmiiksi rakennetun kuituverkon saatavuus koko toimialueellamme (Porvoo, Loviisa, Lapinjärvi, Myrskylä):

Saatavuus rakennetut alueet
Trustmary Reviews

Kerää mukaan naapureita – hyödytte kaikki

 

Suosittele kuituliittymä naapurillesi – sinä ja naapurisi saatte 1 kk netti- ja tv-palvelut ilmaiseksi, kun myös naapurisi hankkii liittymän. Mitä enemmän naapureita saat mukaan tällä tavalla, sitä todennäköisemmin alueellesi tulee valokuituverkko ja sitä enemmän saat ilmaisia kuukausia netti- ja tv-palvelumaksuistasi, kun verkko on rakennettu.

 

Mitä liittyminen kuituverkkoon maksaa ja mitä palveluita saan?

 

Kun taloosi tulee LPOnetin valokuitu, voit valita KuituKoti-paketin, joka sisältää laajakaistan ja kaapeli-tv:n. Jos et tarvitse kaapeli-tv:tä valitse KuituNetti-paketti. Voit myös tilata kuituliittymän ilman palveluita, jolloin talossasi on jo kuituliittymävalmius ja palvelut on helppo avata käyttöön myöhemmin, kun esim. nykyisen laajakaistaliittymäsi määräaikaisuus päättyy.

 

Kuituliittymän asennus- ja liittymismaksun näet tästä

 

Oletko kiinnostunut valokuidusta kuituhankealueelle?

 

Lähetä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin kerromme lisää.

Voit myös soittaa 019 5058300 tai lähetää sähköpostia kuitumeille@lponet.fi

Yhteydenottolomake

Ajankohtaiset kuituhankkeet:

Askola

 

Alue nyt myynnissä

 

Kuituhankealue sisältää karttaan merkityt alueet.

 

Vihreät alueet: Kirkonkylä ja Monninkylä
PÄÄTETTY RAKENTAA – ONNEKSI OLKOON!

 

Oranssit alueet:
AKTIIVISESSA MYYNNISSÄ. Kuituverkon rakentamista laajennetaan kysynnän mukaan. Alueen rajat ovat viitteellisiä ja voivat elää tilanteen mukaan.

 

Klikkaa karttaa suurentaaksesi kuvaa.

Kevätkummun alue, Porvoo

 

Alue on päätetty rakentaa

 

ONNEKSI OLKOON!

Suuren kysynnän vuoksi KAIKKI halukkaat voivat tilata LPOnetin valokuituliittymän Porvoon Kevätkummun alueella. Teimme siis rakennuspäätöksen koko Kevätkummun alueelle. Katso kartta alueesta alla, tarkempi osoitehaku täältä.

 

Huom! Toimitukset alkusyksystä 2022 alkaen ja viimeistään 30.11.2023. Toimitusaikataulu koskee viimeistään 30.6.2023 tehtyjä tilauksia. Toimitukset ensimmäisenä sinne, missä on eniten tilauksia lähellä toisiaan.

 

Klikkaa karttaa suurentaaksesi kuvaa.

Veckjärven alue, Porvoo

 

Alue nyt myynnissä

 

Kuituhankealua sisältää karttaan merkityt alueet

Klikkaa karttaa suurentaaksesi kuvaa.

lponet