lponet-tv-kortti

TV-kortti

TV-kortti

 

TV-kortille voit tilata kaikki kaapeli-tv-verkkomme maksu-tv-kanavat. Pelkällä kortilla näet alla olevat kuusi kanavaa.

Kuukauden bonuskanava

 

Bonuskanava vaihtuu kuukausittain. Katso tästä ajankohtainen bonuskanava.

Love Nature 4K

(Kanavapaikka 229)

 

Love Nature 4K vie katsojat lähemmäs luonnon ihmeitä ja kauneutta. Kanava kertoo inspiroivia tarinoita ja tuo esille kamppailun selviytymisestä muuttuvassa maailmassa. Näe eläimet luonnollisessa ympäristössään ja vieraile maailman vaikuttavimmissa maisemissa. Tämä kaikki aivan ennen näkemättömällä laadulla, 4K-tarkkuudella. HUOM! Vaatii 4K-television.

V sport+ Suomi HD

(Kanavapaikka 464)

 

Talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

Viasat Explore HD

(Kanavapaikka 491)

 

Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Lähetysaika: 24 h/vrk, uudet ohjelmat suomenkielisellä tekstityksellä.

Viasat History HD

(Kanavapaikka 493)

 

Näköalapaikka menneeseen maailmaan, historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. Lähetysaika: 24 h/vrk, suurin osa ohjelmista suomeksi tekstitetty.

Viasat Nature HD

(Kanavapaikka 495)

 

Todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa teräväpiirtona korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Englanninkielinen, tekstitys ruotsiksi. Lähetysaika: klo 06–24.

France 24 english HD

(Kanavapaikka 353)

 

France 24 english on ranskalainen uutiskanava, joka kertoo ajankohtaiset uutiset maailmalta englanninkielellä. Lähetysaika 24/7.

TRT World HD

(Kanavapaikka 356)

 

Turkkilainen uutiskanava, joka kertoo uutisia Euroopasta ja maailmalta englanniksi 24/7 .

Näin otat TV-kortin käyttöön

 

TV-kortti tulee linkittää digiboksiin tai television kortinlukijaan (CI+). Ilmoita asiakaspalveluumme digiboksin / kortinlukijan CAM ID -numero sekä tv-kortin numero niin linkitämme kortin. Tarkista myös että televisio/digiboksi tukee HD-lähetyksiä, Cable  Ready HD –laitteiden lista löytyy osoitteesta www.testatutlaitteet.fi. Jos sinulla ei ole television kortinlukijaa, voit ostaa sellaisen LPOnetin myymälästä.

 

1. Laita tv-kortti television korttipaikkaan tai digiboksiin.

 

Tarkista laitteesi ohjekirjasta miten päin kortti laitetaan kortinlukijaan/digiboksiin, sekä miten päin kortinlukija työnnetään television kortinlukijapaikkaan. Yleensä kortti asetetaan kortinlukijaan siru edellä niin, että kortin siru on kortinlukijan etikettipuolta kohden.

 

2. Avaa jokin kanavapaikka, joka vaatii tv-kortin.

 

3. Mikäli kanavapaikka ei näy vastaanottimesi kanavalistalla, tee uusi kanavahaku ja palauta tarvittaessa tehdasasetukset laitteen käyttöohjeen mukaan.

 

4. Jätä televisio päälle ja odota kunnes kanava tulee näkyviin. Huom! Älä vaihda tässä vaiheessa kanavapaikkaa. Kanavien valtuutus saattaa kestää useita minuutteja, joskus jopa tunteja.

OTA YHTEYTTÄ