lponet

Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelu

 

Elisa Viihde Viaplay on nettipalvelu, josta löytyy tuhansia leffoja, Elisa Viihteen suosittuja alkuperäissarjoja, suomeksi puhuttuja lastensarjoja ja mieletön määrä live-urheilua. Voit maksaa palvelun kuukausimaksun kätevästi LPOnetin kuukausilaskulla eikä luottokorttitietoja tarvitse syöttää palveluun. Helppoa!

 

Kaapeli-tv:n V premium-, V series & film – ja V sport -kanavien asiakkaat saavat käyttöönsä maksupakettiaan vastaavan Viaplay-suoratoistopalvelun sisällön. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et ole vielä hyödyntänyt tätä etua!

OTA YHTEYTTÄ

Katso missä ja milloin haluat

 

Elisa Viihde Viaplayn parissa katsot uutuuselokuvia, TV-sarjoja ja huippuluokan live-urheilua silloin kun se sinulle sopii. Voit katsoa Viaplayta tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Viaplay-alustoilla.

 

Voit katsoa Viaplaytä myös offline: Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä.

 

Viaplayssa on kaksi eri pakettivaihtoehtoa: Elisa Viihde Viaplay ja Elisa Viihde Viaplay Total. Lisätietoa eri pakettivaihtoehdoista alla.

Elisa Viihde Viaplay

12,99 €/kk

 

Uusia elokuvia joka viikko

 

Rentoudu ja katso parhaita leffoja tai nauti uusimmista sarjoista. Viaplaysta löytyy valtava valikoima elokuvia jokaiseen makuun ja viihdettä koko perheelle! Suurimmat Hollywood-elokuvat, romanttiset komediat, Oscar-voittajat, dokumentit ja toimintaelokuvat.

 

Sarjat   

 

Näe Elisa Viihteen suositut alkuperäissarjat, kokonaiset tuotantokaudet amerikkalaissarjoista sekä pohjoismaisista dekkarisarjoista.

 

Suomenkieliset lastenohjelmat    

 

Laaja valikoima piirrettyjä ja muita lasten suosikkiohjelmia, mukana myös Disney-leffoja. Suurin osa lastenohjelmista ja elokuvista löytyvät suomeksi puhuttuna.

Elisa Viihde Viaplay Total

34,99 €/kk

 

Koko sisältö: urheilu, elokuvat, sarjat ja lastenohjelmat

 

Viaplay Total sisältää Viaplayn koko tarjonnan: tuhansia leffoja, TV-sarjojen kokonaisia tuotantokausia ja mieletön määrä live-urheilua. Laaja valikoima lasten suosikkiohjelmia ja -leffoja, myös Disneyn elokuvia. Katso niin paljon kuin haluat!

 

Kaikki kovimmat lajit yhdessä paikassa – Valioliiga, UEFA Champions League, NHL, KHL, La Liga, Serie A, Ligue 1, NFL, Koripallon Euroliiga, UFC, nyrkkeilyä, huippugolfia ja paljon muuta.

 

Etkö ehtinyt ottelun alkuun? Ei hätää. Suorien lähetysten lisäksi urheilusisältö on katsottavissa peräti 48 tuntia jälkikäteen. Viaplaysta löytyy myös lukuisia laadukkaita urheiludokumentteja ja makasiiniohjelmia.

 

(Ostoelokuvat, vuokraelokuvat ja yksittäin myytävät urheilulähetykset eivät kuulu pakettiin.)