lponet-sposti

Sähköpostipalvelu

 

Sulo sähköpostipalvelu sisältyy KuituKoti- ja KuituNetti -paketteihin, ja sen voi tarvittaessa tilata erikseen hintaan 3,13 €/kk. Sulo Sähköpostipalvelu sisältää 1-5 sähköpostilaatikkoa. Sähköpostilaatikko on kooltaan 2 Gt, ja siihen voi luoda maksimissaan 5 erilaista sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoite on muotoa oma.nimi@sulo.fi. Sähköpostia voi käyttää erillisellä sähköpostiohjelmalla (esim. Microsoft Outlook) tai web-käyttöliittymällä miltä tahansa internetiin kytketyltä päätelaitteelta.

 

Sähköpostipalvelun hallintaa varten asiakas saa pääkäyttäjätunnukset (käyttäjätunnus ja salasana), joilla hän voi erillisellä omahallintasivustolla luoda ja hallita sähköpostilaatikoita omassa palvelussaan. Pääkäyttäjä voi myös poistaa sähköpostilaatikoita, jolloin luonnollisesti menetetään myös mahdolliset sähköpostilaatikossa olleet viestit. Sulo Sähköpostiin sisältyy 5 kpl sähköpostilaatikoita. Tätä useammista laatikoista peritään lisämaksu. Sähköposti tukee POP3- ja IMAP4-yhteyskäytäntöjä.

 

Mikäli avattua sähköpostilaatikkoa ei ole käytetty kuuteen (6) kuukauteen, voidaan sähköpostilaatikko sulkea. LPOnetillä on oikeus hävittää suljetussa sähköpostilaatikossa mahdollisesti olevat viestit.

Kirjaudu Sulo Webmailiin
Kirjaudu Sulo sähköpostin hallintaan

Asetukset

 

Webmail-posti: https://webmail.sulo.fi

Tulevan postin palvelin: mail.sulo.fi

Lähtevän postin palvelin: smtp.sulo.fi

Palvelun hallinta: http://oma.sulo.fi

 

Sulo Sähköposti -hinnasto (pdf)