Kulttuuritalo Grand siirtyy valokuituaikaan – LPOnet toimittaa valokuituliittymät niin Kulttuuritalo Grandille, kuin DataPartner Oy:lle

Mediatiedote 5.10.2020

Kulttuuritalo Grand ja LPOnet ovat sopineet Grand-talon tietoliikenneyhteyksien päivittämisestä valokuitupohjaisiksi. Grandissa vuokralla oleva DataPartner on niin ikään hankkinut itselleen oman valokuituliittymän.

Ratkaisu mahdollistaa Grandin kulttuuriyhdistykselle täysin uudentyyppisten, videostriimaukseen pohjautuvien tilaisuuksien tarjoamisen asiakkailleen. Ratkaisun avulla myös Svenska Gårdenin muille vuokralaisilleen tarjoamat tietoliikenneyhteydet paranevat huomattavasti.

”Valitsimme LPOnetin, koska se pystyi tarjoamaan meille parhaan kokonaisratkaisun ja tietenkin vahva paikallisuus oli selvä etu tässä tapauksessa”, toteaa Grand-kiinteistöstä vastaavan Fastighets Ab Svenska Gården i Borgån toimitusjohtaja Magnus Björklund.

 

ICT-yhtiö DataPartner hankki samalla oman valokuituliittymän

 

Kaikille vuokralaisille ei kuitenkaan vuokran yhteydessä tarjottu vakioyhteys riitä ja Grandissa vuokralla oleva DataPartner hankki samassa yhteydessä itselleen täysin oman valokuituliittymän. DataPartner tarjoaa investointilaskennan ohjelmistoja ja etäkoulutuksia, jolloin nopea ja vakaa tietoliikenneyhteys on elintärkeä.

”Olemme jo pitkään haikailleet valokuituliittymän perään. Hienoa että LPOnet tarjoutui sen toteuttamaan. Valitsimme LPOnetin paikallisena toimijana, josta meillä on jo paljon hyviä kokemuksia. He ovat myös toimittaneet käytössämme olevan VoIP puhelinjärjestelmän. Puhelinjärjestelmän käyttöönotto, käyttö ja käytön tuki on sujunut ongelmitta”, kuvaa DataPartnerin toimitusjohtaja Jens Westerbladh valinnan taustoja.

”Me LPOnetissä haluamme tehdä Itä-Uudestamaasta parhaan digiajan alueen asua ja yrittää ja sellaisen instituution kuten Grand ja modernin ICT-yrityksen kuten DataPartner siirtyminen valokuituaikaan on merkittävä askel tähän suuntaan”, summeeraa asian LPOnetin toimitusjohtaja Gustaf Forsberg.

 

Lisätietoja:
– Toimitusjohtaja Gustaf Forsberg, puhelin 044 505 8250, s-posti gustaf.forsberg@lponet.fi
– Toimitusjohtaja Magnus Björklund, puhelin 0400 714 748, s-posti magnus.bjorklund@evidentum.fi
– Toimitusjohtaja Jens Westerbladh, puhelin 0400 306 822, s-posti jens.westerbladh@datapartner.fi