Valokuidulla etätyö onnistuu

Etätyön ja -opiskelun räjähdysmäinen kasvu on yllättänyt monet. Viimeistään nyt huomataan miten tärkeässä roolissa toimiva nettiyhteys on. Moni on esimerkiksi törmännyt mobiiliyhteyksien rajoituksiin nettikäytössä, kun alueella on monta käyttäjää. Mobiiliverkossahan kaikki käyttäjät jakavat saman yhteyden lähimpään tukiasemaan, mikä vaikuttaa rajoittavasti nopeuteen ja luotettavuuteen.

Toimivin ja luotettavin nettiratkaisu on valokuitu. Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on mitä luvataan. Onhan jokaiselle asiakkaalle varattu oma muista riippumaton kaista. Valokuidulla on myös tulevaisuustakuu – vaikka nopeusvaatimukset jatkuvasti kasvavat, teho riittää vielä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Suopajärven perhe valitsi valokuidun

 

Porvoolaisen Suopajärven perheen jatkuva ongelma oli nettiyhteyksien hidastelu ja pätkiminen. Nettiyhteys ei riittänyt sekä vanhempien etätyöskentelyyn että lasten opiskelu- ja viihdekäyttöön. Perheen äiti Titta toimii lentoliikenteen lähiesimiehenä ja tietokoneohjelmien etäkäytön häiriöttömyys sekä etäpalaverien sujuminen ovat äärimmäisen tärkeitä.

Suopajärvet ottivat yhteyttä LPOnetin myyntiin ja päädyttiin ainoaan toimivaan ratkaisuun: valokuituliittymään ja sen yhteyteen liitettyyn langattomaan lähiverkkoon. Näin huippunopea nettiyhteys on käytössä langattomasti koko kiinteistössä, sekä tietokoneissa että mobiileissa laitteissa.

Valokuituratkaisun toimivuudesta kertoo paljon Titan lopputoteamus: ”Meidän perheelle tämä LPOnetin valokuitu on ollut oikeastaan ainoa mahdollinen ratkaisu ja sillä on meillä saatu perherauhakin pysymään.”

 

Katso videolta, miten valokuitu muutti Suopajärven perheen arkea

 

 

Oletko kiinnostunut valokuidusta?

 

Tarkista täältä voitko saada LPOnetin valokuidun kotiisi.