Muut palvelut

lponet

Kotipuhelinliittymä

 

LPOnet tarjoaa kotipuhelimeksi Sulo Lankanumero -palvelua, joka toimii perinteisellä kiinteän verkon lankapuhelinnumerolla matkapuhelinverkossa.

 

Voit säilyttää tutun lankapuhelinnumerosi ja käyttää sitä GSM-pöytäpuhelimella puheluihin totuttuun tapaan. Tarvittaessa palveluun voidaan avata kokonaan uusi puhelinnumero. Liittymä on yksinkertainen ja helppo käyttää, ja se toimii Suomessa DNA:n matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella – voit halutessasi ottaa puhelimesi mukaan vaikkapa mökille.

 

Huomioithan, että  Sulo Lankanumerossa eivät toimi mitkään puhelinverkon lisä- ja erityislaitteet, kuten turvapuhelimet, faxit ja hälytyslaitteet. Saat palvelun käyttöön tarvittavan GSM-pöytäpuhelimen omaksi maksutta (12 kk määräaika).

Sulo Lankanumero palvelukuvaus (pdf)
Sulo Lankanumeron hinnasto (pdf)
Ulkomaanpuheluhinnasto (pdf)
lponet

Matkapuhelinliittymä

 

LPOnet toimii DNA:n paikallisena jälleenmyyjänä. Kauttamme saat edulliset ja monipuoliset DNA:n mobiililiittymät. Lisätietoa eri liittymistä saat asiakaspalvelustamme.

OTA YHTEYTTÄ
lponet

Poistuvat vanhan kupariverkon palvelut

 

 

Vanhan kupariverkon palvelut päättyvät – korvaavat palvelut tilattavissa valokuidun kautta

 

LPOnet on kymmenen vuoden ajan asteittain purkanut vanhan kupariverkon kautta toimivia palveluita, ja viimeisenä puretaan Loviisan keskustan itäisellä alueella olevat palvelut 30.9.2019. Vanha ja huonokuntoinen kupariverkko on tekniikkana tullut tiensä päähän, eikä sen kapasiteetti enää riitä tämän päivän ja tulevaisuuden tiedonsiirtotarpeisiin.

 

Mitä tapahtuu kupariverkon ADSL-laajakaistalle ja kaapeli-tv:lle?

 

Vanhassa kupariverkossa olevat laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut lakkaavat toimimasta ilmoitettuna palvelun päättymisajankohtana. Kiinteän kupariverkon palvelut päättyvät myös muilta operaattoreilta, jotka hyödyntävät LPOnetin kupariverkkoa palveluidensa toimittamiseen.

 

LPOnet on rakentanut uuden huippunopean valokuituverkon lähes koko toimialueelleen. Kuitusaatavuusalueella laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut ovat tilattavissa kuituverkon kautta.

 

Kupariverkossa olevien palveluiden hinnastot:

 

Laajakaista hinnasto kupariverkko

Kaapeli-tv hinnasto kupariverkko

OTA YHTEYTTÄ