Eri laskunmaksutavat

 

LPOnetin kausilaskutuksen vaihtoehdot ovat sähköiset laskutustavat (e-lasku, lasku sähköpostiin, suoramaksu ja verkkolasku) ja paperilasku.

 

 

Paperilasku

 

Kotiin/yritykseen lähetettävästä paperilaskusta veloitamme 1,80 €/lasku (sis. alv). HUOM! Paperilaskuja ei voi maksaa LPOnetin myymälöihin.

 

 

e-lasku

 

Laskut voidaan lähettää e-laskuina pankin internetpalveluun. Verkkopankkiin saapuneesta laskusta muodostuu valmis maksuehdotus ja laskun maksu hoituu helposti ja nopeasti. Halutessasi saat ilmoituksen laskun saapumisesta sähköpostiin tai tekstiviestillä. Laskut voi myös arkistoida verkkopankkiin, jolloin säästyt laskujen arkistoinnilta. Palvelun voit ottaa käyttöön tekemällä e-laskuilmoituksen omassa verkkopankissa. Tehdessäsi e-laskuilmoituksen liitä siihen mukaan laskussa oleva asiakastunnus.

 

 

Lasku sähköpostiin

 

Paperilaskun sijaan voit tilata laskun pdf-tiedostona sähköpostiisi. Tarvittaessa voit myös tulostaa laskun. Jos haluat laskun sähköpostiisi, ilmoita sähköpostiosoitteesi ja asiakastunnuksesi osoitteeseen laskutus (at) lponet.fi.

 

 

Suoramaksu

 

Suoramaksu on verkkopankittoman maksajan e-lasku. Suoramaksulla maksat laskut aina automaattisesti eräpäivänä. Saat LPOnetiltä paperi-ilmoituksen eräpäivänä veloitettavasta summasta. Tee suoramaksusopimus omassa pankissasi.

 

 

Verkkolasku yritykselle

 

Verkkolaskutuksessa laskut lähetetään sähköisesti suoraan yrityksesi ostolaskujärjestelmään. Laskujen käsittely tehostuu ja turhat virheet vähenevät, kun laskut käsitellään sähköisesti. Sähköinen arkistointi vähentää paperimäärää ja käsityötä ja tiedot löytyvät tarvittaessa helposti. Verkkolaskutusta varten tarvitsemme yrityksesi verkkolaskuosoitteen sekä verkkolaskuoperaattorin tai pankin välittäjätunnuksen.