Kirnujen Asunnot Oy Askolassa ja LPOnet Osk Anl yhteistyösopimukseen laajakaistapalveluista

Mediatiedote 20.12.2022

 

Askolassa Kirnujen Asunnot Oy on toteuttanut julkisen tarjouskilpailun laajakaistapalveluista. Sopimus koskee 95 asuntoa, 9 kohteessa, jotka sijaitsevat Askolan kunnassa kirkonkylässä ja Monninkylässä. Itäuusmaalaisten asiakkaiden omistama LPOnet Osk Anl tarjoaa yhteistyösopimuksen myötä Kirnujen Asunnot Oy:n asukkaille mm. laadukkaita laajakaistapalveluita huippumodernissa valokuituverkossa. Näin LPOnetin valokuituverkko laajenee edelleen Askolassa. Keväällä 2022 LPOnet teki rakennuspäätöksen Askolan kirkonkylälle ja nyt myös Monninkylän alueelle tullaan rakentamaan valokuituverkkoa.

”Askolassa ollaan innostuneita tekemään kunnasta moderni valokuitualue yhdessä LPOnetin kanssa. Asiakkaat arvostavat paikallista asiakaspalvelua ja kysyntä toimintavarmoille valokuituverkon netti- ja tv-palveluille kasvaa jatkuvasti. Kymmenien jo rakennettujen alueiden lisäksi meillä on uusia alueita rakenteilla tai myynnissä ja verkon laajennuksia suunnitellaan koko ajan lisää koko Itä-Uudellamaalla”, kertoo kiinteistöratkaisujen myynnistä vastaava Stefan Sjöholm LPOnetin panoksista.

”LPOnet tarjoaa erinomaiset palvelut asukkaillemme ja olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että valokuituhanke etenee Askolassa,” toteaa Kirnujen Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Antti Leivonen.

 

Asiakkaiden omistama LPOnet tekee Itä-Uudestamaasta parhaan digiajan alueen asua ja yrittää

 

”LPOnet on v. 1931 perustettu paikallinen itäuusmaalaisten asiakkaiden omistama osuuskunta. Tavoitteemme on ensisijaisesti tarjota parhaimmat palvelut asiakkaille, ei voittoa sijoittajille. Vuodesta 2008 alkaen olemme investoineet yli 20 miljoonaa euroa alueemme valokuituinfraan ja elinvoimaan. LPOnetin joukkoon on liittynyt jo noin 7000 kuituasiakasta koko Itä-Uudellamaalla ja näin LPOnet on alueen markkinajohtaja valokuituliittymissä” toteaa toimitusjohtaja Ilari Anttila.

 


Kuvassa vasemmalta: Antti Leivonen (Kirnujen Asunnot TJ/Isännöitsijä), Irina Salojoki (Kirnujen Asunnot pj), Stefan Sjöholm (LPOnet, kiinteistöratkaisumyynti) ja Ilari Anttila (LPOnet, TJ).