Loviisan maahanmuuttajalapsille jaettiin turvalliset heijastinreput 9.5.

Mediatiedote 9.5.2023

Loviisan kaupunki on profiloitunut lapsiystävällisenä ja yritysmyönteisenä kuntana. Tämä näkyy arjessa usealla tavalla. Viimeisin esimerkki tästä on yhteistyö paikallisen, asiakasomisteisen tietoliikenneoperaattorin LPOnet Oskn kanssa. Kaupungin kouluista tiedusteltiin LPOnetiltä, olisiko mahdollista yhteistyössä järjestää turvallisia heijastinreppuja Loviisan kaikille kouluikäisille maahanmuuttajalapsille. Maahanmuuttajien perusopetukseen valmistavassa opetuksessa on reilut 60 oppilasta mm. Ukrainasta ja Afganistanista. Tiistaina 9.5.2023 LPOnet lahjoitti kaikille näille koululaisille laadukkaita heijastinreppuja.

”Nämä reput tulevat olemaan hyödyksi lapsille ja nuorille, erityisesti syksyn pimeinä aikoina. Teemme mielellään yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, kun on kyse vilpittömästä hyväntekeväisyydestä, kuten LPOnetin kanssa”, kertoo Harjunrinteen koulun rehtori Laura Tenhunen.

”LPOnet Osk:lla on oma vastuullisuusohjelma ja esimerkiksi tämän yhteistyön kautta voimme omalta osaltamme kantaa vastuuta ja auttaa maahanmuuttajalapsia Loviisassa, sanoo myyntijohtaja Mats Åminne LPOnet Osk:lta.”


Kuvassa iloisia ilmeitä maahanmuuttajaoppilailla. Kuvassa osa yhteensä noin 65 maahanmuuttajaoppilaasta, rehtori Laura Tenhunen sekä LPOnetin myyntijohtaja Mats Åminne.