lponet-90-vuotta

Puhelin, tv, internet -
mikä on muuttunut
90 vuodessa?

Kerro muistosi
ja osallistu arvontaan

LPOnet-logo

Muistatko…

 

…kodin lankapuhelimen ja vuoden odotetuimman painoksen – puhelinluettelon? Entäpä ensimmäiset tiiliskiven kokoiset matkapuhelimet, jotka mahdollistivat soittamisen lähes mistä vain? Tai miltä modeemi kuulosti, ja mikä oli netin huippunopeus ADSL-aikaan? Entä se fiilis, kun kaapeli-tv:ssä pyöri Music Television ja musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet henkeäsalpaavilla musiikkivideoilla?

 

LPOnet täyttää tänä vuonna pyöreät 90 vuotta ja historiaan mahtuu lukuisia tarinoita eri vuosikymmeniltä. Vaikka kyseessä on lyhyt aika ihmisen historiassa, on tekniikka kehittynyt valovuoden lankapuhelinajoista.

 

Mitä muistoja sinulla on vuosien varrelta?

 

Kerro muistosi tietoliikennealalta ja osallistut 200 euron ravintolalahjakorttien arvontaan. Voit virittäytyä tunnelmaan klikkamalla alla olevia lankapuhelin-, matkapuhelin, kaapeli-tv- ja internet -bannereita.

KERRO MUISTOSI
LUE MUIDEN TARINOITA

Kurkistus LPOnetin historiaan ja alan kehitykseen

 

Olemme poimineet historian varrelta tapahtumia LPOnetiin ja tietoliikennealan yleiseen kehitykseen liittyen. Kuvista ja aiheista voit hakea inspiraatiota omien muistojesi kirjoittamiseen.

lankapuhelinLUE LISÄÄ

Lankapuhelimen

aikakausi

LUE LISÄÄ

Matkapuhelimen

aikakausi

LUE LISÄÄ

Kaapeli-tv:n

aikakausi

LUE LISÄÄ

Internetin

aikakausi

Kerro muistosi ja voita 200 euron lahjakortti paikalliseen ravintolaan

 

Haluamme kuulla muistosi puhelimiin, kaapeli-tv:hen tai internetiin liittyen – kertomuksesi voi olla lyhyt tai pitkä. Arvomme kaikkien viim. 7.12.2021 kertomuksen lähettäneiden kesken 4 ravintolalahjakorttia á 200 euroa itä-uusimaalaisiin ravintoloihin.


   

   

  Katso arvonnan säännöt täältä >>

  “Muistoni liittyy kolikkopuhelimeen.
  Äitini oli sairaalassa, oli juuri synnyttänyt nuorimmaisen sisareni. Mulla oli tullut riitaa isosiskoni kanssa, ja kun meidän oma kotipuhelin oli rikki, juoksin puhelinkioskille, latasin kaikki kolikot mitä mulla oli, ja soitin äidille sairaalaan. Siinä pienessä lasikopissa sitten itkin ja huusin äidille miten “ilkeä” isosiskoni oli, ja kaikki ohikulkevat varmasti kuuli sen….. Ja äiti parka… Eihän hän sieltä mitenkään voinut tulla sopimaan meidän tyhmää riitaa…”

   

  Fanny

  LUE LISÄÄ TARINOITA

  YHTEISTYÖSSÄ

  bistro-gustaf
  runo

  LPOnet – varsin vikkelä 90-vuotias